Flex Tennis League: Vinkkejä muistettavaksi

 

Asiantuntijat eivät ole eri mieltä yhdestä asiasta; Tennis on peli, jota kaikki voivat pelata. Jopa ammattilaiset tunnustavat tämän tosiasian. Juuri tämä oivallus johti flex-tennisseurojen kaltaisten organisaatioiden syntymiseen. Niiden avulla voit nauttia kaikista eduista, joita peli tarjoaa omalla hetkelläsi. Oli tilanne mikä tahansa, vastustajan voiminen ottelussa ei ole niin helppoa. Alla olevat vinkit auttavat sinua saavuttamaan tämän tavoitteen.

Flex-tennisliigan ottelun voittaminen

Kaikki tietävät, että rentona pysyminen on paras tapa tehdä hyvä maali tennisottelussa. Sinua kehotetaan myös toistamaan sana ”rentoutua”. Valitettavasti taktiikka toimii harvoin. Paras tapa tuntea olonsa rentoutuneeksi on pitää seuraavat vinkit mielessä.

Löydä luonnollinen keinusi

Tämä on ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä tuntea olosi rentoutuneeksi pelin aikana. Yritä löytää luonnollinen keinu. Pidä mailaa mukavimmassa asennossa ja heiluta. Jos pystyt tekemään sen ilman vaikeuksia, voit tuntea olosi varmaksi, se on luonnollinen swing-nopeutesi. Sinun pitäisi myös yrittää saada maila tekemään työnsä. Tutkimus verkossa, saat niin monta vinkkiä kuin haluat siitä, miten tämä tapahtuu.

Valitse maila huolella

Varmista, että valitset mailan, joka on ihanteellinen iällesi ja sukupuolellesi. Paras lähestymistapa on mennä kevyempiin vaihtoehtoihin ja lisätä teippiä painon lisäämiseksi milloin haluat. Sinun pitäisi sitoa se niin, että sinulla ei ole vaikeuksia heiluttaa sitä. Epämukavuus tässä yrityksessä tarkoittaa, että maila tarvitsee lepoa.

Yritä saada uusia ystäviä

Kun astut ottelupaikkaan, yritä luoda hyvät suhteet joukkuetovereihin ja vastustajiin. Tiedustele, onko heillä hyvää vinkkiä tarjottavana. Voit jopa kutsua uusia ystäviäsi ryhmällesi harjoittelemaan hittejä. Varmista, että pelaat vähintään kahdesti viikossa.

Hallitse oikea ote

Ymmärrä, että jos et tartu mailaan kunnolla, et voita edes yhtä ottelua. Yleisesti suositeltava tapa on ”mannermainen” ote. Tämä on paras tapa palvella hyvin. Jos et ole varma otteestasi, yritä rakentaa sitä tästä eteenpäin. Tämä on pakko suorittaa hyvin pelissä.

Hyvästele monipuolisuus

Monipuolisuus on puolustusmekanismi. Se saa sinut tuntemaan, että sinulla on toivoa viime hetkeen asti. Tarkkaile niin monta tunnettua pelaajaa kuin haluat; Heillä ei ole kuin kaksi tapaa pelata peliä.

Ymmärrä vastustajan heikkoudet

Pelaajille annetaan viisi minuuttia lämmittelyaikaa ottelun aikana. Ota tämä aika valmistautuaksesi. Voit myös testata vastustajiasi erilaisilla lyönneillä. Lopuksi, paljon vettä. Juo joka vaihtoon. Nesteytettynä pysyminen on pakko pitää valppaana koko pelin ajan.

Noudata näitä ohjeita; vastustajan lyöminen tulee yksinkertaiseksi asiaksi suosikki flex tennisliigan ottelussasi.

Saatat pitää myös