4 Parasta vinkkiä Live-judon vedonlyöntiin

Live-vedonlyönti on tänä päivänä todella suosittua ja sen takia näet vedonlyöntipalveluiden, kuten William Hill ja Ladbrokes, lisääntymisen. Suosituin urheilu vedonlyönnin kannalta ovat kilparatsastus, jalkapallo, golf ja tennis. Mutta tiesitkö, että voit myös lyödä vetoa Judosta?

Judo on japanilainen taistelulaji, joka on melko suosittu koko maailmassa. Monet luulevat, että judo on samankaltainen kuin paini. Se on kuitenkin melko erilainen, koska sillä on erilaiset säännöt ja moraaliset näkökohdat.

Jos haluat lyödä vetoa judotapahtumissa, kuten Judo Grand Prixissä, tarvitset hieman vinkkejä paremman vedon asettamiseen katsoessasi ottelua suorana.

Tiedä vetojen tyypit

Judolla on eri vetojen tyyppejä. Voit lyödä vetoa ottelusta; valitse siis yksi kilpailija, joka voittaa. Voit lyödä vetoa voittajasta, ennusta siis kuka voittaa kultamitalin turnauksessa.  

Siinä tapauksessa, judokan täytyy voittaa turnauksen eri vaiheet. Voit myös lyödä vetoa Top 3 kilpailijoista. Se on helpompi veto verrattuna edelliseen.

Tiedä tapahtumat

Selvitä eri tapahtumat, joissa voit lyödä vetoa. Tärkeimmät kilpailut ovat olympialaiset sekä maailman ja Euroopan-mestaruuskilpailut. Voit myös lyödä vetoa Judo Grand Prixissä, johon sisältyy 4 turnausta.

Tunne judokat

Jotta voisit lyödä vetoa judokoista, sinulla täytyy olla tietämystä heistä, kyvyistä ja terveydestä. Katso myös enemmän otteluista tottuaksesi judokoiden taistelutyyleihin.

Suosittelemme lämpimästi, että pidät silmällä valmistautumista ja harjoittelua, joita judokat käyvät läpi turnausta varten.

Jokainen näistä tekijöistä ovat todella tärkeitä ja ne vaikuttavat judokan suorituskykyyn. Sinun täytyisi myös oppia, kuinka he ovat suoriutuneet edellisissä otteluissa.

Älä ennusta liikaa otteluita

LähetäKuva ÄläEnnustaLiikaaOtteluita - 4 Parasta vinkkiä Live-judon vedonlyöntiin

Sinun ei kannattaisi ennustaa tusinoita otteluita päivittäin. Tällä tavoin et voi analysoida otteluita tulevaisuuden ennustamisessa. On siis parempi keskittyä yhteen tai kahteen otteluun päivittäin ja analysoida ottelut, jotta ennustuksesi voi parantua seuraavassa ottelussa.

Judo on todella jännittävä tapahtuma ja nouset tuolisi reunalle koko ottelun ajaksi. Näiden vinkkien avulla voit tehdä paremman ennustuksen live-judoturnauksissa.

Saatat pitää myös