5 live-tenniksen vedonlyöntisääntöjä, jotka sinun kannattaisi muistaa

Monet ovat tenniksen ystäviä. Se on epätavallinen laji ja sen katsominen on henkeäsalpaavaa. Suuria tennisturnauksia pidetään joka vuosi ja tenniksen fanit näkevät paljon toimintaa näiden tapahtumien aikana.

Voit lyödä vetoa tenniksestä live-turnauksien ja otteluiden aikana ja saat mahdollisuuden voittaa oikeaa rahaa. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä tennikseen, sinun kannattaisi tietää seuraavat säännöt.

Vetojen tyypit

LähetäKuva VetojenTyypit - 5 live-tenniksen vedonlyöntisääntöjä, jotka sinun kannattaisi muistaa

Yleisin vedonlyönnin tyyppi tenniksessä on otteluvedonlyönti. Tässä valitset ottelun voittajan kahden pelaajan tai joukkueen välillä. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että voit voittaa vain pienen summan tällä vedonlyönnin tyypillä.

Jos esimerkiksi panoksesi on $100, voit voittaa $12. Tee siis tutkimustyösi ennen vedonlyöntiä vaikka suosikkisi olisi päivänselvä.

Sitten on olemassa tasoitusvedonlyönti. Tällöin pelaajan pisteisiin lisättyjen pelien määrä otetaan huomioon. Tai sitten sama pelien määrä vähennetään vastustajan pisteistä.

Sitten heidän tasoituspisteitä verrataan panoksen asettamiseen. Sinun täytyy ennustaa pelaajan tai joukkueen pisteet.

Pelikenttä

LähetäKuva Pelikenttä - 5 live-tenniksen vedonlyöntisääntöjä, jotka sinun kannattaisi muistaa

Pelikenttä on tärkeä tekijä kun kyse on vedonlyönnistä. Se voi vaikuttaa pelaajan suorituskykyyn. Kilpailija voi pelata paremmin erilaisilla kentillä.

Katso siis pelaajan edelliset tilastot ja selvitä, millä kentällä hän on parhaimmillaan.

Pelaajan täsmäys

LähetäKuva PelaajanTäsmäys - 5 live-tenniksen vedonlyöntisääntöjä, jotka sinun kannattaisi muistaa

On tärkeää ottaa pelaajan sijoitus huomioon. Jos pelaaja on sijoitettu korkealle, hänellä on parempi mahdollisuus voittaa. Onnettomuuksia kuitenkin sattuu. Selvitä pelaajan aiemmat suoritukset ennen vetosi asettamista.

Rekisteröidy monelle vedonvälittäjälle

LähetäKuva RekisteröidyMonelleVedonvälittäjälle - 5 live-tenniksen vedonlyöntisääntöjä, jotka sinun kannattaisi muistaa

Sinun ei pitäisi rajoittaa itseäsi vain yhdelle vedonvälittäjälle; se vaikuttaa voittoosi negatiivisesti ajan mittaan. Varmista, että nämä vedonvälittäjät tarjoavat live-vedonlyöntiä.

Vedon tyypeistä tulee rajallisia. Joten monen tilin omistaminen yleensä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ja lisää voittosi tekemistä ajan mittaan.

Pidä kirjaa

LähetäKuva PidäKirjaa - 5 live-tenniksen vedonlyöntisääntöjä, jotka sinun kannattaisi muistaa

Sinun kannattaisi pitää kirjaa kaikista vedoista, joita asetat. Kirjoita ylös päivämäärä, pelaajat, ottelu, pisteet, vedon tyyppi, vedonlyönnin tulokset jne. Tällä tavalla voit analysoida vetoasi myöhemmin ja parantaa strategiaasi.

Sinun täytyisi tietää nämä säännöt perusteellisesti, jos haluat lisätä voittomahdollisuuttasi tenniksessä. Nämä säännöt auttavat sinua analysoimaan eri asioita ennen vedon asettamista.

Saatat pitää myös