3 parasta motocross-ajajaa, joihin sinun kannattaisi lyödä vetoa suorana

Motocross-hypyt ovat jännittäviä katsoa. On todellinen ihme, kuinka ajajat tekevät nämä temput. Adrenaliinisi tulee olemaan korkealla, kun katsot tätä urheilua. Jos haluat vielä jännittävämmän kokemuksen, kokeile lyödä vetoa näissä tapahtumissa.

Vaikka se ei ole kaikista suosituin urheilu lyödä vetoa, voit silti lyödä vetoa jos haluat nauttia sen katsomisesta. Koska sinun täytyy lyödä vetoa ajajan suorituksesta, sinun kannattaisi oppia ajajan kunnosta ja aiemmista suorituksista. Tässä on joitakin huippuajajia, joista voit lyödä vetoa.

Eli Tomac

Hän on amerikkalainen motocross-kilpailija, joka kilpailee AMA Supercrossissa ja Motocross-mestaruuskilpailuissa. Hän aloitti uransa Motocross-kilpailijana vuonna 2010. Tomac alkoi ottaa osaa 450cc:n kilpailuissa vuonna 2013.

Hän on voittanut monta Supercross-kilpailua. Hän on ajanut Kawasaki-joukkueessa vuodesta 2016 asti.

Ken Roczen

Roczen on saksalainen motocross- ja supercross-kilpailija, joka kilpailee AMA-sarjassa. Hän on voittanut monta supercross- ja motocross-mestaruuskilpailua. Suosittelemme lämpimästi, että harkitset vedon lyömistä hänen puolestaan seuraavassa motocross-vedonlyönnissä.

Jason Anderson

Jason Anderson on amerikkalainen motocross-kilpailija. Hän on kilpaillut AMA-supercross- ja Motocross- mestaruuskilpailuissa vuodesta 2011. Hän on voittanut AMA-supercross- ja FIM-maailmanmestaruuskilpailuja, joka tekee hänestä loistavan ehdokkaan.

Häntä on kouluttaneet huippuluokan motocross-kouluttajat koko uransa ajan.

Nämä ovat joitakin huippuajajia, joihin voit lyödä vetoa tämän vuoden supercross- ja motocross- mestaruuskilpailuissa. Sinun kannattaisi opiskella heidän edelliset tilastonsa hyvin, jotta voisit tehdä hyvän ennustuksen heidän voitostaan.

Saatat pitää myös