Tennis live tulokset – Venäjä etenee Fed Cup, kasvot Italia seuraavaksi

 

Federation Cup on viikon pelattu tennisturnaus, jossa naisten tennisjoukkueet ovat kahden maan välissä kaksintaistelussa ja vievät paikan finaaliin.

Se on naisten vastine miesten Davis Cupille. Jokaisen joukkueen on mentävä läpi sarja otteluita sen mukaan, mihin heidän maansa maailman yshmiin ja vyöhykkeisiin he kuuluvat . Hävinneet joukkueet ovat automaattisesti poissa kilpailusta. Tyrmäysottelut jatkuvat, kunnes kaksi joukkuetta jää kiistelemään Cupista.

Venäjä, jolla on nousevia tennistähtiä, joita maa on kirinyt tuleviksi kymmenen parhaan pelaajan joukkoon ja nykyiset maailmanluokan pelaajat ovat edenneet seuraavalle kierrokselle ja voittamaan kolmannen suoran mestaruutensa. Venäläiset eivät antaneet vastustajilleen mahdollisuutta voittaa ottelua, sillä he kukistivat Kiinan 5-0 ja voittivat ensimmäisen kierroksen sarjansa. Check out boostcasino: jackpot pelit blog content tietää enemmän.

Maailman numero seitsemän Svetlana Kuznetsova aloitti pallon pyörimisen, kun hän lähti ensimmäisenä venäläisenä kentällä kaksinpeliotteluun. Hän hävitti Zi Yanin suorin erin 6-2, 6-4. Maailman numero neljä Elena Dementieva vei sitten toisen ottelun, kun hän kaatoi Shuai Zhangin 6-3, 6-0. Venäläiskippari Shamil Tarpshchev lepäsi dementievassa Anna Chakvetadzen korvatessa hänet zi Yania vastaan revrse-kaksinpeliottelussa. Hän onnistui voitolla 6-2, 6-1 ja varmisti tasapelin Venäjälle. Tuore Australian avointen neljännesfinalisti Alisa Kleybanova debytoi joukkuekilpailuissa ja voitti Kiinan Tian Tian Sunin 6-1, 6-1, kun Dementievan ja Kuznetsovan veteraanipari viimeisteli valkopesun, kun he hallitsivat nelinpeliottelua Tian Tian Sunia ja Zi Yania vastaan 1-6, 6-4, 6-4. Se oli ensimmäinen kerta tasapelissä, kun Kiinan joukkue todella voitti erän venäläisiltä.

Kiinan joukkue pelasi tasapelin miinus kärkipelaajansa, jotka kaikki sijoittuvat 36 parhaan joukkoon. Jie Zhang, Na Li ja Shuai Peng eivät olleet tavoitettavissa. Kapteeni Qi Zhangin puolella oli vain kolme pelaajaa joukkueessaan Zi Yanin kanssa korkeimmalla sijalla 119. Shuai Zhang on 273 ja Tian Tian Sun 275.

Venäläiset kohtaavat seuraavaksi Italian toisella kierroksella.

Italialaiset voittivat Ranskan myös 5-0-tuloksella. Tasapeli osoittautui kuitenkin erittäin kiistanalaiseksi, koska kaksi ensimmäistä voittoisaa tennistulosta olisivat voineet mennä ranskalaisnaisten puolelle, jos onni olisi ollut heidän puolellaan. Amelie Mauresmolla oli ottelupiste Flavia Pennettaa vastaan, mutta hän ei pystynyt muuttamaan sitä voitoksi, antaen italialaiselle uuden elämän ja 2-6, 7-6(7), 6-4-voiton italialaisten ensimmäisestä pisteestä. Alize Cornet joutui sitten kostamaan Mauresmon tappion, kun hän nousi toisessa ottelussa Francesca Schiavonea vastaan, mutta hävisi myös kolmessa erässä pistein 1-6, 6-2, 6-8. Käänteisissä kaksinpelissä Cornet ei pystynyt tuottamaan muotoa, joka näki hänen etenevän neljännesvälieriin Australian avoimissa ja voitti Pennettan 2-6, 2-6. Sara Errani voitti Mauresmon 6-3, 6-4 voitolla. Italialaisten nelinpelipari Errani ja Roberta Vinci voittivat sitten ranskalaiset kollegansa Severine Bremondin ja Nathalie Dechyn ja viimeistelivät rökityksen 6-4, 6-4 -voitolla.

Se oli surullinen menetys Ranskalaisille, jotka toivoivat, että heidän uuden kapteeninsa Nicolas Escuden kohtalo muuttuu, kun otetaan huomioon, että tasapeli pelattiin Ranskan joukkueen kotikentällä. Italian kapteeni Corrado Barazzutti osoitti, että hänen puolensa oli kuitenkin parempi.

Saatat pitää myös